La Posada del Tiempo

Cuyo – Şarapçılık Bölgesi, Merlo
La Posada del Tiempo Genel
La Posada del Tiempo Genel
La Posada del Tiempo Öne Çıkan Resim
La Posada del Tiempo Dış Mekan
La Posada del Tiempo Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
La Posada del Tiempo
Av. Eva Duarte, 180 Cuyo – Şarapçılık Bölgesi, Merlo

Merlo bölgesindeki La Posada del Tiempo konaklamanızda, Merlo Katedrali ve Sun Dial "El Ojo del Tiempo" ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Parroquia Nuestra Senora del Rosario ile 1,4 mi (2,2 km) ve Rincón del Este Doğa Koruma Alanı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x