La Posada del Ángel

Batı Endülüs, Ojen
La Posada del Ángel Öne Çıkan Resim
La Posada del Ángel Dış Mekan
La Posada del Ángel Dış Mekan
La Posada del Ángel Dış Mekan
La Posada del Ángel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
La Posada del Ángel
Calle Mesones, 21 Batı Endülüs, Ojen

La Posada del Ángel misafirlere Ojen merkezinde, Malaga Şarap Müzesi yakınında ve Ojen Zeytin Yağı İşletmesi Müzesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Puerto Banus Marina ile 10,4 mi (16,7 km) ve Puerto Banus Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

La Posada del Ángel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Uzun süreli otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit
Comfort
Comfort Oda
Panoramic
Panoramic Oda (Family)
Room
Grand Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x