La Posada de Rus

Picos De Europa - Cantabrian Dağları (cantabria), A Míllara
La Posada de Rus Öne Çıkan Resim
La Posada de Rus Dış Mekan
La Posada de Rus Dış Mekan
La Posada de Rus Dış Mekan
La Posada de Rus Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
La Posada de Rus
Lugar Millara Picos De Europa - Cantabrian Dağları (cantabria), A Míllara

La Posada de Rus konaklamanızda Salas bölgesinde, Dolmen de Merillés ile 22,1 km (13,7 mi) ve Salas Kalesi ile 28,6 km (17,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Texu de Salas ile 28,9 km (18 mil) ve Somiedo Doğa Parkı ile 41,8 km (26 mil) mesafede.

Restoranda La Posada de Rus misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x