La Porte des Alpes

Barberaz
La Porte des Alpes Öne Çıkan Resim
La Porte des Alpes Klüp/Executive
La Porte des Alpes Oda Manzaraları
La Porte des Alpes Oda Düzeni
La Porte des Alpes Spa
Image More +4 fotoğraf
La Porte des Alpes
32 Chem. du sous Bois , Barberaz

La Porte des Alpes misafirlere Barberaz merkezinde, Parc des Loisirs de Buisson Rond ve Musée Savoisien ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu pansiyon Centre de Congres Le Manege ile 1,5 mi (2,5 km) ve Kongre Merkezi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

La Porte des Alpes, La Porte des Alpes misafirlerine yemek servisi yapıyor. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Design
Design Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x