La Pointe Villas

Pointe aux Canonniers
La Pointe Villas Genel
La Pointe Villas Genel
La Pointe Villas Genel
La Pointe Villas Öne Çıkan Resim
La Pointe Villas Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
La Pointe Villas
Royal Road, Pointe aux Canonniers , Pointe aux Canonniers

La Pointe Villas konaklamanızda Grand-Baie bölgesinde, plaj yakınında, Mont Choisy Plajı yakınında Neos Wellness ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu daire Trou aux Biches Plajı ile 3,3 km (2,1 mil) ve La Croisette ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 4 Yatak Odası
2
2 Connecting Double Rooms (2 studios & 2 bathrooms)
Room
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Bungalov, 3 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Luxury Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x