La Pointe D'Argent

Pointe-Noire
La Pointe D'Argent Genel
La Pointe D'Argent Öne Çıkan Resim
La Pointe D'Argent Dış Mekan
La Pointe D'Argent Dış Mekan
La Pointe D'Argent Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
La Pointe D'Argent
Baillargent Rue Mirette , Pointe-Noire

La Pointe D'Argent misafirlere Pointe-Noire bölgesinde, plaj yakınında, Petite Anse ve Leroux Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Centre Spa et Massage du Parc aux Orchidees ile 1,9 mi (3 km) ve Plage Marigot ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

La Pointe d'Argent La Pointe D'Argent misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve açık özel spa küveti olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve spa küveti vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x