La Plume Boutique Guest House

Klein Karoo, Volmoed
La Plume Boutique Guest House Genel
La Plume Boutique Guest House Genel
La Plume Boutique Guest House Öne Çıkan Resim
La Plume Boutique Guest House Dış Mekan
La Plume Boutique Guest House Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
La Plume Boutique Guest House
Volmoed Road (off the R62) Klein Karoo, Volmoed

Oudtshoorn bölgesindeki La Plume Boutique Guest House konaklamanızda, C.P. Nel Müzesi ve Arbeidsgenot ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cape Floral Region Protected Areas ile 9,4 mi (15,1 km) ve Oudtshoorn Asma Köprüsü ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Vadi Manzaralı
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Vadi Manzaralı
Room
Honeymoon Süit, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Vadi Manzaralı
Room
Kır Evi, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Vadi Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x