La Perle Bleue

Le Kram
La Perle Bleue Öne Çıkan Resim
La Perle Bleue Dış Mekan
La Perle Bleue Oda Manzaraları
La Perle Bleue Oda Düzeni
La Perle Bleue Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
La Perle Bleue
19 rue el jahedh la goulette , Le Kram

Le Kram (Khereddine) bölgesindeki La Perle Bleue misafirlere Salammbo Oşinografi Müzesi ve La Goulette Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu daire Carthage Acropolium ile 6,9 km (4,3 mi) ve Carthage Müzesi ile 7,1 km (4,4 mi) mesafede.

La Perle Bleue misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x