La Perla Preziosa

Conero Riviera, Grottammare
La Perla Preziosa Genel
La Perla Preziosa Genel
La Perla Preziosa Genel
La Perla Preziosa Öne Çıkan Resim
La Perla Preziosa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
La Perla Preziosa
Via Mediterraneo, 8 Conero Riviera, Grottammare

Grottammare bölgesindeki La Perla Preziosa misafirlere deniz kıyısında, Cupra Marittima Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve San Benedetto del Tronto Limanı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gualtieri Kulesi ile 3 mi (4,8 km) ve Viale Secondo Moretti ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

54 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x