La Pelicane

Route Napoléon, Mougins
La Pelicane Genel
La Pelicane Genel
La Pelicane Öne Çıkan Resim
La Pelicane Oda Düzeni
La Pelicane Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
La Pelicane
663, avenue de l'Orangeraie Route Napoléon, Mougins

Mougins bölgesindeki La Pelicane misafirlere tarihi bölgede, Sophia Antipolis ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valmasque Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 4,3 mi (7 km) ve Promenade des Anglais ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için mutfak olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x