La Palma Capri

Capri Adası, Capri
La Palma Capri Genel
La Palma Capri Öne Çıkan Resim
La Palma Capri Dış Mekan
La Palma Capri Yerinde Yemek
La Palma Capri Oda Manzaraları
Image More +13 fotoğraf
La Palma Capri
Via Vittorio Emanuele 39 Capri Adası, Capri

La Palma Capri misafirlere Capri merkezinde, Chiesa di Santo Stefano ve Ignazio Cerio Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Piazza Tasso ile 21,1 mi (34 km) ve Marina Grande (Büyük Marina) ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Gennaro's La Palma Capri misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor.

Misafirler 50 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Prestige Loggia)
Junior
Junior Süit, Teras (Prestige Terrace)
Junior
Junior Süit (Prestige)
Room
Oda (Prestige)
Room
Süit (Le Palma)
Room
Superior Süit, Teras
Room
Süit (Prestige)
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Süit
Room
Oda, Teras (Prestige)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x