La Palette

Chu-lin
La Palette Genel
La Palette Genel
La Palette Genel
La Palette Genel
La Palette Genel
Image More +95 fotoğraf
La Palette
No. 26, Alley 75, Lane 261 Sec. 2, Fu Xing Rd. , Chu-lin

Luodong bölgesindeki La Palette konaklamanızda, Tavşan Kalem Okulu Müzesi ve Chung Hsing Kültür ve Sanat Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Luodong Gece Pazarı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Taipingshan Ulusal Ormanı Dinlenme Alanı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

La Palette misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x