La Orchard Hotel

Highveld Ridge, Johanesburg
La Orchard Hotel Genel
La Orchard Hotel Genel
La Orchard Hotel Öne Çıkan Resim
La Orchard Hotel Dış Mekan
La Orchard Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
La Orchard Hotel
5 Louis Rd Orchards Highveld Ridge, Johanesburg

Johanesburg bölgesindeki La Orchard Hotel misafirlere golf sahasına yakın, Satyagraha Evi (Gandi'nin Evi) ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Killarney Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Gold Reef City Tema Parkı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 13 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x