La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only

Serra De Tramuntana, Cala Carbó
La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only Öne Çıkan Resim
La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only Dış Mekan
La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only Dış Mekan
La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only Dış Mekan
La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only
Cavall Bernat s/n Urb. Los encinares Serra De Tramuntana, Cala Carbó

La Moraleja The Quiet Hotel- Adults Only konaklamanızda Pollensa bölgesinde, plaj yakınında, Cala Barques ve Cala Clara ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Punta de Coves Blanques ile 0,5 km ve Cala Molins ile 0,8 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurante restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Teras (Double)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x