La Mirage Garden Hotel And Spa

Sierra, Cotacachi
La Mirage Garden Hotel And Spa Genel
La Mirage Garden Hotel And Spa Genel
La Mirage Garden Hotel And Spa Genel
La Mirage Garden Hotel And Spa Genel
La Mirage Garden Hotel And Spa Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
La Mirage Garden Hotel And Spa
10 De Agosto SN Sierra, Cotacachi

La Mirage Garden Hotel And Spa misafirlere Cotacachi bölgesinde, dağda ve Cotacachi Kültür Müzesi ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cuicocha Lagünü ile 4,6 mi (7,3 km) ve Tahuantinsuyo Weaving Workshop ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Principal yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Queen Room
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
King Suite
Room
Queen Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x