La Masía Hotel Boutique

Mendoza Şarap Bölgesi, Chacras de Coria
La Masía Hotel Boutique Genel
La Masía Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
La Masía Hotel Boutique Dış Mekan
La Masía Hotel Boutique Dış Mekan
La Masía Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
La Masía Hotel Boutique
2710 Longone Mendoza Şarap Bölgesi, Chacras de Coria

Chacras de Coria bölgesindeki La Masía Hotel Boutique konaklamanızda Puenting Mendoza ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Emiliano Guinazu Güzel Sanatlar Müzesi (Fader Evi) ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Nieto Senetiner Şaraphanesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Chacras de Coria Şehir Meydanı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x