La Maltese Private House Imerovigli

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
La Maltese Private House Imerovigli Genel
La Maltese Private House Imerovigli Genel
La Maltese Private House Imerovigli Öne Çıkan Resim
La Maltese Private House Imerovigli Dış Mekan
La Maltese Private House Imerovigli Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
La Maltese Private House Imerovigli
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Santorini bölgesindeki La Maltese Private House Imerovigli konaklamanızda, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklayacaksınız. Bu apart daire Athinios Limanı ile 6,2 mi (10 km) ve Kamari Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı “Buddha Bar” Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu (Caldera View)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası (Caldera View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x