la maiZon

Mazan
la maiZon Öne Çıkan Resim
la maiZon Dış Mekan
la maiZon Dış Mekan
la maiZon Dış Mekan
la maiZon Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
la maiZon
1025 Rte de Vénasque , Mazan

Mazan bölgesindeki la maiZon konaklamanızda, Le Jarditrain Eğlence Parkı ve Maison Fléchier ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Maison du Costume Comtadin ile 2,7 mi (4,4 km) ve Le Circuit des Fontaines ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

La maiZon misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Design
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Traditional
Traditional Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x