La Maison d'été

Provence (bölge), Salon-de-Provence
La Maison d'été Öne Çıkan Resim
La Maison d'été Dış Mekan
La Maison d'été Dış Mekan
La Maison d'été Dış Mekan
La Maison d'été Kahvaltı
Image More +14 fotoğraf
La Maison d'été
34 Rue Du Maréchal Joffre Provence (bölge), Salon-de-Provence

La Maison d'été misafirlere Salon-de-Provence merkezinde, Nostradamus Müzesi ve Moussue Çeşmesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Luberon Masifi ile 27,3 mi (44 km) ve Chateau de l'Emperi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 18 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Triple
Triple Deluxe Family
Double
Double Room Cosy

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x