La Maison Bleue

Aquitaine, Villereal
La Maison Bleue Öne Çıkan Resim
La Maison Bleue Dış Mekan
La Maison Bleue Dış Mekan
La Maison Bleue Dış Mekan
La Maison Bleue Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
La Maison Bleue
6 Rue Saint-James Aquitaine, Villereal

Villereal bölgesindeki La Maison Bleue konaklamanızda, Place des Arcades ve Musee des Bastides ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Lougratte Gölü ile 8 mi (12,9 km) ve Biron Şatosu ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

La Maison Bleue La Maison Bleue misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Hortense)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Pivoine)
Üç
Üç Kişilik Oda (Pyla)
Family
Family Süit (So Chic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x