La Loggia Villa Gloria - Adults Only

Chianti Bölgesi, Quercegrossa
La Loggia Villa Gloria - Adults Only Genel
La Loggia Villa Gloria - Adults Only Genel
La Loggia Villa Gloria - Adults Only Öne Çıkan Resim
La Loggia Villa Gloria - Adults Only Dış Mekan
La Loggia Villa Gloria - Adults Only Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
La Loggia Villa Gloria - Adults Only
Località Maciallina Quercegrossa Chianti Bölgesi, Quercegrossa

Castelnuovo Berardenga bölgesindeki La Loggia Villa Gloria - Adults Only misafirlere kırsal bölgede, Terra di Seta ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Siena Stadyumu ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siena Katedrali ile 9,3 mi (14,9 km) ve Piazza del Campo ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Officina Dei Sapori ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x