La Locanda Del Mare

Cilento (bölge), Paestum
La Locanda Del Mare Genel
La Locanda Del Mare Genel
La Locanda Del Mare Genel
La Locanda Del Mare Öne Çıkan Resim
La Locanda Del Mare Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
La Locanda Del Mare
La Locanda del Mare - Via Linora Cilento (bölge), Paestum

La Locanda Del Mare misafirlere Capaccio-Paestum bölgesinde, plajda, Azienda Agrituristica Seliano Çiftlik Evi ve Paestum's Temples 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Basilica ile 2,2 mi (3,5 km) ve Tempio di Cerere ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

La Locanda Del Mare, La Locanda Del Mare misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

19 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x