La Locanda dei Ciocca

Frascati Şarap Bölgesi, Grottaferrata
La Locanda dei Ciocca Öne Çıkan Resim
La Locanda dei Ciocca Dış Mekan
La Locanda dei Ciocca Dış Mekan
La Locanda dei Ciocca Dış Mekan
La Locanda dei Ciocca İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
La Locanda dei Ciocca
Via Anagnina, 134 Frascati Şarap Bölgesi, Grottaferrata

Grottaferrata bölgesindeki La Locanda dei Ciocca konaklamanızda Castel Gandolfo ve Frascati ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Roma Forumu ile 19,8 mi (31,9 km) ve Kolezyum ile 19,9 mi (32 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Grottaferrata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dubleks
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x