La Llar de Laura

Terres De L'ebre, Poble Nou del Delta
La Llar de Laura Öne Çıkan Resim
La Llar de Laura Dış Mekan
La Llar de Laura Yerinde Yemek
La Llar de Laura Yerinde Yemek
La Llar de Laura Yerinde Yemek
Image More +53 fotoğraf
La Llar de Laura
Calle Mayor 6 Poble Nou del Delta Terres De L'ebre, Poble Nou del Delta

Amposta bölgesindeki La Llar de Laura misafirlere deniz kıyısında, Delta de l'Ebre Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve MónNatura Delta de l'Ebre Açık Hava Müzesi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Trabucador Plajı ile 6,6 km (4,1 mi) ve Alfacs Limanı ile 8,9 km (5,5 mi) mesafede.

Casa Amadeo La Llar de Laura misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada iPod takma konsolu mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x