La Hacienda del Marquesado

Doğu Endülüs, Albunan
La Hacienda del Marquesado Genel
La Hacienda del Marquesado Genel
La Hacienda del Marquesado Genel
La Hacienda del Marquesado Öne Çıkan Resim
La Hacienda del Marquesado Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
La Hacienda del Marquesado
De a Jerez del Marquesado Km 6 Doğu Endülüs, Albunan

Albuñán bölgesindeki La Hacienda del Marquesado konaklamanızda, Alcazaba de Guadix ve Barriada de las Cuevas ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Guadix Mağaraları ile 5,7 mi (9,2 km) ve Placeta Conde Luque ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

La Hacienda del Marquesad, La Hacienda del Marquesado misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Albuñán bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Sıra Ev, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x