La Grande Verrière

Route De La Lavande, Goult
La Grande Verrière Öne Çıkan Resim
La Grande Verrière Dış Mekan
La Grande Verrière Dış Mekan
La Grande Verrière Dış Mekan
La Grande Verrière Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
La Grande Verrière
3194 Chemin de la Verrière Route De La Lavande, Goult

La Grande Verrière misafirlere Goult bölgesinde, bölge parkında, Luberon Bölge Parkı yakınında ve Conservatoire des Ocres et de la Couleur ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Roussillon Koyu Sarı Falezleri ile 3 mi (4,9 km) ve Château de Lacoste ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 6 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bitişik şaraphane, sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, Havuz Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit, Park Manzaralı
Room
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Design Daire, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x