La Gazelle d'Or Resort & Spa

El Oued
La Gazelle d'Or Resort & Spa Genel
La Gazelle d'Or Resort & Spa Genel
La Gazelle d'Or Resort & Spa Genel
La Gazelle d'Or Resort & Spa Genel
La Gazelle d'Or Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
La Gazelle d'Or Resort & Spa
Route de Touggourt No. 16 , El Oued

El Oued bölgesindeki La Gazelle d'Or Resort & Spa konaklamanızda Gouri Amusement Park ve Botanical Garden of Martyr Abdul Qadir Ashou ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Şehir Merkezi Bahçesi ile 3,7 mi (6 km) ve Museum ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Le Mirage yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 138 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çadır
Çadır (Single)
Çadır
Çadır (Double)
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x