La Garoupe Gardiole

Route Napoléon, Antibes
La Garoupe Gardiole Öne Çıkan Resim
La Garoupe Gardiole Dış Mekan
La Garoupe Gardiole Dış Mekan
La Garoupe Gardiole Dış Mekan
La Garoupe Gardiole Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
La Garoupe Gardiole
60-74 Chemin de la Garoupe Cap-d'Antibes Route Napoléon, Antibes

La Garoupe Gardiole konaklamanızda Antibes bölgesinde, Musee Picasso ile 4,1 km (2,6 mi) ve Sophia Antipolis ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Aquasplash ile 7,6 km (4,7 mil) ve Marineland, Antibes ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Antibes bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 50 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Small)
Junior
Junior Süit
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x