La Fornace del Sole

Capannori
La Fornace del Sole Öne Çıkan Resim
La Fornace del Sole Dış Mekan
La Fornace del Sole Dış Mekan
La Fornace del Sole Dış Mekan
La Fornace del Sole Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
La Fornace del Sole
Via Stradone di Camigliano 35 55012 Capannori , Capannori

La Fornace del Sole misafirlere Capannori (Camigliano) bölgesinde, Villa Mansi Sarayı ve Villa Torrigiani ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Oak Tree of Pinocchio (Pinokyo'nun Meşe Ağacı) ile 3 mi (4,9 km) ve Tenuta del Buonamico Şaraphanesi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

La Fornace del Sole misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Jakuzi
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x