La Fonte di Vivalda

Maremma, Suvereto
La Fonte di Vivalda Öne Çıkan Resim
La Fonte di Vivalda Dış Mekan
La Fonte di Vivalda Dış Mekan
La Fonte di Vivalda Dış Mekan
La Fonte di Vivalda Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
La Fonte di Vivalda
Località La Vivalda 150 San Lorenzo Maremma, Suvereto

Suvereto bölgesindeki La Fonte di Vivalda konaklamanızda Petra ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Terradonnà ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Rubbia al Colle Şaraphanesi ile 6,3 mi (10,1 km) ve Pieve di San Giovanni ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Fonte di Vivalda, La Fonte di Vivalda misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x