La Fontana Cabañas

Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche
La Fontana Cabañas Genel
La Fontana Cabañas Öne Çıkan Resim
La Fontana Cabañas Dış Mekan
La Fontana Cabañas İç Mekan
La Fontana Cabañas Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
La Fontana Cabañas
Av. Bustillo Km 5.260 Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche

San Carlos de Bariloche bölgesindeki La Fontana Cabañas konaklamanızda, Lago Nahuel Huapi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Cerro Otto Teleferiği ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Cerro Katedrali ile 6,3 mi (10,1 km) ve Cerro Viejo Ekoloji Parkı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Tatil evinde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Stüdyo
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x