La Ferme du Lac

Northern Alps, Thyez
La Ferme du Lac Öne Çıkan Resim
La Ferme du Lac Dış Mekan
La Ferme du Lac Dış Mekan
La Ferme du Lac Dış Mekan
La Ferme du Lac İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
La Ferme du Lac
550 Avenue Louis Coppel Northern Alps, Thyez

Thyez bölgesindeki La Ferme du Lac konaklamanızda, Avoriaz Kayak Merkezi ile 16,4 mi (26,4 km) ve Les Gets Kayak Merkezi ile 16 mi (25,7 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Flaine Kayak Merkezi ile 18,1 mi (29,1 km) ve télésiège de Morsullaz ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Au Vieux Chalet misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

27 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x