La Ferme des Bélugues

Route De La Lavande, Le Barroux
La Ferme des Bélugues Genel
La Ferme des Bélugues Genel
La Ferme des Bélugues Genel
La Ferme des Bélugues Genel
La Ferme des Bélugues Genel
Image More +47 fotoğraf
La Ferme des Bélugues
200 Chemin de Choudeirolles Route De La Lavande, Le Barroux

La Ferme des Bélugues konaklamanızda Le Barroux bölgesinde, Chateau de Barroux Kalesi ile 4,6 km (2,9 mi) ve Dentelles de Montmirail Sıradağları ile 11,1 km (6,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Mont Ventoux ile 25,5 km (15,8 mil) ve Nesque Boğazı ile 34,7 km (21,5 mil) mesafede.

La Ferme des Bélugues misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Madeleine)
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Cerises)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Lavande)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Dentelles)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Olive)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x