La Escuela del Campo

Costa De La Luz, Ronda
La Escuela del Campo Genel
La Escuela del Campo Genel
La Escuela del Campo Genel
La Escuela del Campo Genel
La Escuela del Campo Genel
Image More +38 fotoğraf
La Escuela del Campo
Ronda La Vieja, P.R. Peñacerada 102 Costa De La Luz, Ronda

Ronda bölgesindeki La Escuela del Campo konaklamanızda Acinipo Roma Kalıntıları ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Iglesia de Nuestra Senora de la Encarnacion ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu kır evi Nazari Castle ile 4,2 mi (6,7 km) ve Dolmen de la Giganta ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 3 odamız vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kütüphane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Kulübe, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x