La dolce Vita

Valpolicella Şarap Bölgesi, Montecchia di Crosara
La dolce Vita Öne Çıkan Resim
La dolce Vita Dış Mekan
La dolce Vita Dış Mekan
La dolce Vita Dış Mekan
La dolce Vita Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
La dolce Vita
Via Adige, n. 11 Loc. Pergola Valpolicella Şarap Bölgesi, Montecchia di Crosara

Montecchia di Crosara bölgesindeki La dolce Vita misafirlere kırsal bölgede, Casa Vinicola Zonin ve Marcato Azienda Agricola ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Bonifacio Alışveriş Merkezi ile 4,5 mi (7,3 km) ve St. Peter Manastır Kilisesi ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Bahçeli
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Premium Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Bahçeli
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Room
Business Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x