La Dimora nel Corso

Montepulciano
La Dimora nel Corso Genel
La Dimora nel Corso Öne Çıkan Resim
La Dimora nel Corso Dış Mekan
La Dimora nel Corso Dış Mekan
La Dimora nel Corso Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
La Dimora nel Corso
Via di Gracciano nel Corso 33 , Montepulciano

Montepulciano bölgesindeki La Dimora nel Corso konaklamanızda, Val di Chiana ve Torre di Pulcinella Kulesi yakınında konaklayacaksınız. Bu konak otel St. Augustine Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Palazzo di Bucelli Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

La Dimora nel Corso misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 7 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Senior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x