La Dimora

Corato
La Dimora Öne Çıkan Resim
La Dimora Dış Mekan
La Dimora İç Mekan
La Dimora Kahvaltı
La Dimora Oda Manzaraları
Image More +52 fotoğraf
La Dimora
Via Gisotti 4 , Corato

La Dimora konaklamanızda, Corato merkezinde, Santa Maria del Carmine Kilisesi ve Pious Association Luisa Piccarreta ile yakın mesafede olacaksınız. Bu konak otel Palazzo di Citta ile 0,7 km (0,5 mi) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 25 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Dimora)
Room
Exclusive Apart Daire, 2 Banyolu
Room
Exclusive Apart Daire, Teras
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda (La Dimora)
Room
Economy Oda
Room
Mini Apartment (La Dimora)
Room
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x