La Datcha Delicatessen

Drôme Provençale, Tulette
La Datcha Delicatessen Genel
La Datcha Delicatessen Genel
La Datcha Delicatessen Genel
La Datcha Delicatessen Öne Çıkan Resim
La Datcha Delicatessen Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
La Datcha Delicatessen
1601 Route de Cairanne Drôme Provençale, Tulette

Tulette bölgesindeki La Datcha Delicatessen konaklamanızda, Cave Les Coteaux ve Baronnies Provençales Ulusal Doğa Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Caveau Chantecotes ile 3,6 mi (5,9 km) ve Domaine Armand ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan La Datcha Delicatessen restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x