La Croque Sel

Carcassonne Semti, Carcassonne
La Croque Sel Öne Çıkan Resim
La Croque Sel İç Mekan
La Croque Sel Dış Mekanlar
La Croque Sel Oda
La Croque Sel Oda
Image More +4 fotoğraf
La Croque Sel
Route Nationale 113 Carcassonne Semti, Carcassonne

La Croque Sel misafirlere Carcassonne bölgesinde, havaalanı yakınında, Parc Australien Hayvanat Bahçesi ve Saint-Nazaire Bazilikası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Le Musee de la Torture de Carcassone ile 2 mi (3,3 km) ve St. Nazaire ve St. Celse Bazilikası ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Carcassonne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x