La Croix du Reh

Limousin, Châteauneuf-la-Forêt
La Croix du Reh Genel
La Croix du Reh Dış Mekan
La Croix du Reh Dış Mekan
La Croix du Reh Dış Mekan
La Croix du Reh Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
La Croix du Reh
23 AVENUE AMEDEE TARRADE Limousin, Châteauneuf-la-Forêt

La Croix du Reh konaklamanızda Châteauneuf-la-Forêt bölgesinde, Espace Rebeyrolle Sanat Müzesi ile 14,3 km (8,9 mi) ve Le Moulin du Got Müzesi ile 23,7 km (14,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lac de Vassiviere ile 26,9 km (16,7 mi) mesafede.

Galya's Kitchen, La Croix du Reh misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda
Family
Family Süit, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x