La Cotte House

Route 62, Cape Winelands
La Cotte House Genel
La Cotte House Genel
La Cotte House Öne Çıkan Resim
La Cotte House Dış Mekan
La Cotte House Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
La Cotte House
Erf No. 55 Upper Uitkyk Street Route 62, Cape Winelands

Franschhoek bölgesindeki La Cotte House konaklamanızda, Franschhoek Sanat Evi ve Hollanda Reform Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Franschhoek Belediye Binası ile 1 mi (1,7 km) ve Sénéchal-Senekal Sanat Galerisi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

La Cotte House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için odalarımızda şömine ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x