La Corte delle 4 Stagioni

Monferrato Bölgesi, Ozzano Monferrato
La Corte delle 4 Stagioni Öne Çıkan Resim
La Corte delle 4 Stagioni Dış Mekan
La Corte delle 4 Stagioni Dış Mekan
La Corte delle 4 Stagioni Dış Mekan
La Corte delle 4 Stagioni Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
La Corte delle 4 Stagioni
Via Sosso 7 Monferrato Bölgesi, Ozzano Monferrato

Ozzano Monferrato bölgesindeki La Corte delle 4 Stagioni misafirlere kırsal bölgede, Castello di Uviglie ve Chiesa di San Bartolomeo ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Caterina Kilisesi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Sacro Monte di Crea Roma Katolik Kilisesi ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada espresso kahve makinesi mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Park Manzaralı, Bahçeli
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı, Bahçeli
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x