La Cort My Dollhouse - Adults Only

Castelrotto
La Cort My Dollhouse - Adults Only Genel
La Cort My Dollhouse - Adults Only Genel
La Cort My Dollhouse - Adults Only Genel
La Cort My Dollhouse - Adults Only Genel
La Cort My Dollhouse - Adults Only Öne Çıkan Resim
Image More +86 fotoğraf
La Cort My Dollhouse - Adults Only
Pineies Straße 18 , Castelrotto

Castelrotto bölgesindeki La Cort My Dollhouse - Adults Only misafirlere dağda, St. Ulrich - Seiser Alm ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Seceda Kayak Alanı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Puez-Geisler Doğa Parkı ile 9,9 km ve Sella Geçidi ile 21,4 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 28 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de açık havuz ve sauna var. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Woody
Woody Doll
Charming
Charming Doll
Room
Cozy Doll
Room
Premium Doll
Room
Single Doll

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x