La Colombe

Provence (bölge), Tourrettes
La Colombe Genel
La Colombe Öne Çıkan Resim
La Colombe Dış Mekan
La Colombe Dış Mekan
La Colombe Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
La Colombe
217 Chemin du Riou Blanc Provence (bölge), Tourrettes

Tourrettes bölgesindeki La Colombe misafirlere kırsal bölgede, Chapelle Saint Michel ve Office de Tourisme ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Terre Blanche Golf Sahası ile 2,8 mi (4,5 km) ve Saint-Barthélémy Kilisesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

La Colombe misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Oda, Bağlantılı Odalar (Colombe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x