La Clé Lodge

Route 62, Cape Winelands
La Clé Lodge Genel
La Clé Lodge Genel
La Clé Lodge Genel
La Clé Lodge Öne Çıkan Resim
La Clé Lodge Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
La Clé Lodge
32 Cabriere Street Route 62, Cape Winelands

Franschhoek bölgesindeki La Clé Lodge misafirlere dağda, Hollanda Reform Kilisesi ile Franschhoek Sanat Evi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı kır evi Franschhoek Belediye Binası ile 0,3 mi (0,4 km) ve Sénéchal-Senekal Sanat Galerisi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x