La Circumetnea B&B

Doğu Sicilya, Cibali
La Circumetnea B&B Genel
La Circumetnea B&B Öne Çıkan Resim
La Circumetnea B&B Dış Mekan
La Circumetnea B&B Dış Mekan
La Circumetnea B&B Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
La Circumetnea B&B
via chiuse lunghe 39 Doğu Sicilya, Cibali

La Circumetnea B&B misafirlere Katanya merkezinde, Via Etnea Alışveriş Bölgesi ve Vincenzo Bellini Müzik Enstitüsü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 10,6 mi (17 km) ve Catania Katedrali ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x