La Chti Cabane

Lorraine, Taintrux
La Chti Cabane Öne Çıkan Resim
La Chti Cabane Dış Mekan
La Chti Cabane Dış Mekan
La Chti Cabane Dış Mekan
La Chti Cabane Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
La Chti Cabane
58 Chemin du Kemberg Lorraine, Taintrux

Taintrux bölgesindeki La Chti Cabane konaklamanızda, Vosges Mountains yakınında olacaksınız. Bu pansiyon Gerardmer Kayak Merkezi ile 13,8 mi (22,2 km) ve La Bresse-Hohneck ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

La Chti Cabane misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Orchidée)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x