La Chiaja art&relais

Castellammare di Stabia
La Chiaja art&relais Öne Çıkan Resim
La Chiaja art&relais Dış Mekan
La Chiaja art&relais Dış Mekan
La Chiaja art&relais İç Mekan
La Chiaja art&relais İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
La Chiaja art&relais
Vicolo Torquato Tasso 1 , Castellammare di Stabia

La Chiaja art&relais konaklamanızda Castellammare di Stabia bölgesinde, Napoli Körfezi ile 0,3 km (0,2 mi) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 6 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Herculaneum Antik Kenti ile 20 km (12,4 mil) ve Sorrento Marinası ile 20,5 km (12,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. Misafirler 40 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit (Mare Luna)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Anima)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Terra mia)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Alleria)
Room
Junior Süit (Il mare)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x