La Castellaia Resort

Apennine Mountains, Fabriano
La Castellaia Resort Öne Çıkan Resim
La Castellaia Resort Dış Mekan
La Castellaia Resort Yerinde Yemek
La Castellaia Resort Yerinde Yemek
La Castellaia Resort Yerinde Yemek
Image More +48 fotoğraf
La Castellaia Resort
Frazione Moscano 62 Apennine Mountains, Fabriano

Fabriano bölgesindeki La Castellaia Resort konaklamanızda, Gola della Rossa e di Frasassi Bölgesel Doğa Parkı ve Kâğıt ve Filigran Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Santa Maria infra Saxa Tapınağı ile 5,9 mi (9,4 km) ve Frasassi Mağaraları ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

La Castellaia Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x