La Casona de Yucay Hotel

Kutsal İnka Vadisi, Yucay
La Casona de Yucay Hotel Genel
La Casona de Yucay Hotel Genel
La Casona de Yucay Hotel Öne Çıkan Resim
La Casona de Yucay Hotel Dış Mekan
La Casona de Yucay Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
La Casona de Yucay Hotel
Av. San Martin 104 - Plaza Manco Ii Kutsal İnka Vadisi, Yucay

Yucay bölgesindeki La Casona de Yucay Hotel konaklamanızda, Estadio de Urubamba ve Nogalpampa Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cerro Potosino ile 2 mi (3,3 km) ve Iglesia de Urubamba ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin Peru mutfağı alanında uzman restoranı Don Manuel misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 54 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Yucay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1205 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x